Koko perheen Tonttipäivä Nummelassa 19.5.

Koko perheen Tonttipäivä Nummelassa 19.5.

Neljänsuora

Vihdin kunta järjestää Nummelassa Pajuniityn puistoalueella koko perheelle suunnatun ohjelmallisen Tonttipäivän lauantaina 19.5. klo 11 – 15. Tapahtuma on kokonaisuudessaan maksuton.

Päivän aikana on luvassa muun muassa taikuri Simo Aallon Jokeri Pokeri Box -taikashow (klo 11 ja klo 12.45) sekä ponitalutusratsastusta ja -kärryajelua (klo 12 – 14).

Perheen pienimmät voivat ajaa tapahtumassa myös polkuautoilla, jotka arvotaan päivän päätteeksi kaikkien pienten ajelijoiden kesken.

Tapahtuman musiikista vastaa suosittu Neljänsuora solistinaan Antti Ketonen. Neljänsuoran Puistotanssit järjestetään klo 12.00, klo 13.30 ja klo 14.30.

Virvokkeita ja kahvilatuotteita myy tapahtumassa koko päivän ajan Cafe Casalen.

Yrittäjille on tarjottu mahdollisuutta esitellä tapahtumassa toimintaansa, näytteilleasettajapaikat ovat maksuttomia. Päivän luonteesta johtuen paikalle on toivottu erityisesti asumiseen, sisustamiseen ja rakentamiseen liittyviä toimijoita.  Palvelujaan esittelevät yritykset julkaistaan lähempänä tapahtumaa, mukaan voi ilmoittautua 6.4. saakka.

Kunnan esittelyteltalla voi tutustua kunnan tonttitarjontaan sekä äänestää parasta ehdotusta viihtyisämmän Vihdin toteuttamiseksi.

Muusta päivän ohjelmasta sekä tapahtuman aiheuttamista liikennejärjestelyistä alueella tiedotetaan erikseen lähempänä ajankohtaa.

 Luvassa on Jokeri Pokeri Box -taikashow.