Osta Vihdistä 2017

Osta Vihdistä 2017

OstaVihdistä on nimensä mukaisesti paikallinen ostoskampanja. Se esittelee paikallisia yrityksiä ja niiden tarjouksia sosiaalisessa mediassa ja ylläpitää lisäksi tätä sivua, jolta löytyy listaus mukana olevista liikkeistä sekä liikkeiden Google-kartta.

Mukana olevat yritykset vaihtelevat kausittain ja siksi Facebook sivu on pääkanava tarjousten esittämiselle. Alunperin kaikille Vihdin ja Nummelan talousalueen yrityksille ja liikkeille tarkoitettu sivustomme halusi tarjota kohtuuhintaisen jatkuvan markkinointikanavan pienille ja paikallisille yrittäjille, sillä jatkuva näkyvyys mediassa tarkoittaa, ettei yritystä unohdeta. Vuonna 2017 olemme laajentamassa medianäkyvyyttä myös printin puolelle, mutta siitä kerromme lisää myöhemmin. Jo nyt kevään 2017 aikana olemme tehneet kerran kuukaudessa Nummelan keskustaan OstaNummelasta 5000 jakelumainoksen, joka jatkuu edelleen.

Kettu Markkinointi ylläpitää kanavia ja jakaa tarjoustietoja jäsentemme liikkeistä ja tuotteista sitä mukaa, kun nämä tietoa haluavat kauttamme ja kanavissamme kertoa. Lisäksi Ketut käyvät silloin tällöin jäsenliikkeissä paikanpäällä kuvaamassa liikettä, tuotteita ja henkilökuntaa – ja näitä kuvia käytetään sitten ilostuttamaan lukijoita ja vierailijoita sivustolla ja muissa kanavissa.

Jos sinulla on vihtiläinen liike, ja haluat kampanjaan mukaan, ota suoraa yhteyttä Kettu Markkinoinnin Kariin tai Nikoon:

Toimitus:, Vihdinkatu 6, 08100 LOHJA

Toimistomme on avoinna normaalisti arkisin klo 9.00-15.00, mutta varmista soittamalla etukäteen.

Puhelin 010-3274230

Tai suorat:

Kari Oksanen 0400- 733 469
Niko Laitinen 050- 5710 755

Sähköposti: myynti@kettumarkkinointi.fi, tai etunimi.sukunimi@kettumarkkinointi.fi