Mistä on kyse?

OstaVihdista.fi sivusto on palvelu, joka tuo paikallisia palveluita paremmin esille paikallisille asukkaille ja vierailijoille – yhdestä paikasta, yhdellä teemalla, mutta monessa mediassa.

Palveluun pääsee mukaan, jos yrityksellä on liike VIhdissä tai palvelua saatavilla Vihdin alueella. Palvelu on maksullinen, ja mukaan tulevat yritykset ovat mukana vähintään kolmen (3) kuukauden aikajakson, mikä jatkuu uudella kolmen kuukauden jaksolla automaattisesti, jollei yritys halua lopettaa mukana oloaan. Palvelu on useamman markkinointikanavan yhteisprojekti, missä yhdistyvät niin tämä internetsivu kuin sosiaalinen media Facebookin kautta.

OstaVihdista.fi sivusto tarjoaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden näkyä yhteisesti.

Jos haluat oman yrityksesi tai palvelusi mukaan palveluun, ota yhteyttä. Vuonna 2018 jäsenyyden hinta on 129€alv/kk ja jäsenyys on voimassa vähintään kolme kuukautta ja jatkuu sen jälkeen kuukausittain, jollei jäsen erikseen ilmoita erostaan. Jäsenyys sisältää kettujen toiminnan jäsenen eduksi:

  • viikottaiset päivitykset sosiaaliseen mediaan ja uutisoinnin www.ostavihdista.fi sivustolla
  • asiakkaan puolesta ja asiakkaan ohjeiden mukaan tehdyt perusmainoksen sosiaaliseen mediaan
  • OstaVihdista kanavien aktiivisen päivittämisen asiakkaiden kanssa yhteistyössä
  • OstaVihdista sosiaalisen kanavan kilpailujen suunnittelun, vetämisen ja hallinnan yhteistyössä jäsenten kanssa
  • mainoksia max 2 per viikko/yritys
  • mainosten ja kanavan akviivinen markkinointi Facebookissa vähintään 25% jäsenmaksuista  – optimaalinen tavoittavuus Vihdistä 30 km säteellä yli 34000 ihmistä!

 

Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon sosiaalisen median kautta: Facebook