Vihti tiedottaa

Tiedotteet tulevat suoraan Vihdin kunnan kotisivun syötöstä.

Vihti Vihdin kunta

 • Retkiluistelurata suljettu kunnostustyön vuoksi

  The post Retkiluistelurata suljettu kunnostustyön vuoksi appeared first on Vihti.

 • Tekstiviestitse lähetetty arvonta vihtiläisille ei ole Vihdin kunnan kampanja

  Liikkeellä on nyt tekstiviestejä, joissa vihtiläisiä kehotetaan osallistumaan arvontaan. Viestissä oleva linkki muistuttaa erehdyttävästi kunnan Vihti.fi-osoitetta. Tällä tekstiviestillä ja siihen liittyvällä arvonnalla ei ole mitään… The post Tekstiviestitse lähetetty arvonta vihtiläisille ei ole Vihdin kunnan kampanja appeared first on Vihti.

 • Hiidenkirnu Festival heinäkuussa 2022

  Pyysimme joulukuussa ehdotuksia uuden Vihdissä järjestettävän musiikkitapahtuman nimeksi, ja voittajaksi on nyt valikoitunut Hiidenkirnu Festival. Vastauksia tuli kaikkiaan 142 kappaletta, ja useassa niistä oli monta… The post Hiidenkirnu Festival heinäkuussa 2022 appeared first on Vihti.

 • Kunnanhallituksen kokous 17.1.2022

  Huom. ohessa on ennakkotieto kunnanhallituksen päätöksistä, päätös syntyy vasta pöytäkirjan tarkastuksen myötä. Tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville kunnan verkkosivuille (esityslistat ja pöytäkirjat) maanantaina 24.1.2022. Päätökset tehtiin esityslistan… The post Kunnanhallituksen kokous 17.1.2022 appeared first on Vihti.

 • Karviaisen koronatiedote 17.1.2022

  Perusturvakuntayhtymä Karviainen tiedottaa, ettei se enää jatkossa raportoi lukumäärällisesti tartunnoista Karviaisen alueella. Muuttuneiden testaussuositusten vuoksi tartuntaluvut eivät kerro tartuntojen todellisesta määrästä. Alueella tehdään myös paljon… The post Karviaisen koronatiedote 17.1.2022 appeared first on Vihti.

 • Koronatartuntojen määrä kasvaa nyt nopeasti – rokotus antaa suojaa vakavalta tautimuodolta

  Vihdissä tilastoitiin alkuviikosta uusia koronavirustartuntoja 529 viimeisen kahden viikon aikana ja ilmaantuvuusluku oli 1812/100000 kahden viikon ajalta. Nyt perjantaina Vihdin ilmaantuvuusluku on 2031/100000 ja tartuntojen… The post Koronatartuntojen määrä kasvaa nyt nopeasti – rokotus antaa suojaa vakavalta tautimuodolta appeared first on Vihti.

 • Rahoitusta ja neuvontaa yritysten ilmastotyöhön

  Vihdin ja Kirkkonummen kuntien yhteistyössä järjestämä ilmastowebinaarien sarja jatkuu kolmannella ja toistaiseksi viimeisellä webinaarilla 3.2. klo 8.30 alkaen. Tällöin ohjelmassa on puheenvuoroja yrityksille suunnatuista ilmastotyön… The post Rahoitusta ja neuvontaa yritysten ilmastotyöhön appeared first on Vihti.

 • Nuorisotilojen aukioloajat keväällä 2022

  Nummelan nuorisotila Nurkan ja Kirkonkylän nuorisotila Mesta ovat syksyn tavoin auki neljänä päivänä viikossa: maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Molemmilla tiloilla aukioloaikoihin on tullut pieniä… The post Nuorisotilojen aukioloajat keväällä 2022 appeared first on Vihti.

 • Katuvalojen huoltokierros aloitettu

  Katuvalojen huoltokierros on alkanut tänään ja kesto on noin kuukauden. Huollon aikana katuvalot ovat tilapäisesti päällä päiväsaikaan. Huollon yhteydessä mm.  vaihdetaan palaneet lamput kunnan vastuulla… The post Katuvalojen huoltokierros aloitettu appeared first on Vihti.

 • Kaikille avoin ennakkoäänestys myös Luksiassa torstaina klo 11-13

  Aluevaalien ennakkoäänestyksessä on äänestäminen mahdollista kaikille äänioikeutetuille myös Luksiassa torstaina 13.1. klo 11.00–13.00 (Nummelan toimipiste, Ojakkalantie 2). Äänestämiseen tarvitaan vain henkilötodistus, joksi kelpaa myös muun… The post Kaikille avoin ennakkoäänestys myös Luksiassa torstaina klo 11-13 appeared first on Vihti.