Vihti tiedottaa

Tiedotteet tulevat suoraan Vihdin kunnan kotisivun syötöstä.

Vihti Vihdin kunta

 • Vihdissä kartoitetaan nyt pyöräteitä joukkoistetusti mobiilipelin avulla

  Vihti ja viisi muuta paikkakuntaa kokeilevat ensimmäistä kertaa maailmassa kuntalaisille mobiilipelin kautta joukkoistettua pyöräteiden kuntokartoitusta. Poljettavaa on yhteensä yli 1700 kilometriä. Tapahtuma starttaa lauantaina 10.… The post Vihdissä kartoitetaan nyt pyöräteitä joukkoistetusti mobiilipelin avulla appeared first on Vihti.

 • Karviaisen alueen ajankohtainen koronatilanne 22.6.

  Uusia tartuntoja on todettu viimeisen kahden viikon aikana Vihdissä  1  ja Karkkilassa 0. Ilmaantuvuusluvut ovat Vihdissä 3/100000 ja Karkkilassa  0/100000. Tartuntoja on koko pandemian ajalta Vihdissä… The post Karviaisen alueen ajankohtainen koronatilanne 22.6. appeared first on Vihti.

 • Emme enään rajoita asiakkaittemme määrää myymälässämme.

  Hyvät asiakkaat, nyt on iloisia uutisia. Emme enään rajoita asiakkaittemme määrää myymälässämme. Tervetuloa ostoksille siis isommallakkin porukalla! The post Emme enään rajoita asiakkaittemme määrää myymälässämme. appeared first on Vihti.

 • Tilapäisiä liikennejärjestelyjä maaperätutkimusten vuoksi 22.-24.6. ja 28.-30.6.2021

  Vihdin kunta teettää maaperätutkimuksia Nummelan ylikulkusillalla, sitä ympäröivässä maastossa, Meritiellä ja Pisteen kiertoliittymän lähettyvillä Asemantiellä, Vihdintiellä sekä Pilkkukujalla aikavälillä 22.-24.6. ja 28.-30.6.2021. Päivittäinen työaikaväli on… The post Tilapäisiä liikennejärjestelyjä maaperätutkimusten vuoksi 22.-24.6. ja 28.-30.6.2021 appeared first on Vihti.

 • Kunnanhallituksen päätökset 21.6.2021

  Huom. ohessa on ennakkotieto kunnanhallituksen päätöksistä, päätös syntyy vasta pöytäkirjan tarkastuksen myötä. Tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville kunnan verkkosivuille (esityslistat ja pöytäkirjat) maanantaina 28.6.2021. Päätökset tehtiin esityslistan mukaisina… The post Kunnanhallituksen päätökset 21.6.2021 appeared first on Vihti.

 • Liikuntapalveluiden virtuaaliset kesäjumpat

  Liikuntapalvelut tarjoavat kuntalaisille kesällä virtuaalisia jumppia Voit jumpata kotona sisällä tai pihalla, omalla mökillä tai mökin rannalla, lenkkipolulla tai missä tahansa, josta löytyy nettiyhteys.  Osassa… The post Liikuntapalveluiden virtuaaliset kesäjumpat appeared first on Vihti.

 • Leikattuja nurmialueita vai luonnonniittyjä?

  Aihe on herättänyt runsaasti keskustelua kummankin puolesta ja vastaan. Kuvissa tunnelmia Pillistöntieltä, jossa ensimmäisen kesän kokeilu on tuottanut tulosta ja tienvarsiniitty on kukkinut runsaasti. Nyt… The post Leikattuja nurmialueita vai luonnonniittyjä? appeared first on Vihti.

 • Luettelo kunnanvaltuutetuista ja varavaltuutetuista

  Vihdin kunnan keskusvaalilautakunta on 16.6.2021 vahvistanut vuoden 2021 kuntavaalien tuloksen. Liitteenä on tarkastetun pöytäkirjan mukainen luettelo uusista kunnanvaltuutetuista sekä varavaltuutetuista. Pöytäkirja sekä vaalin tulos asetetaan… The post Luettelo kunnanvaltuutetuista ja varavaltuutetuista appeared first on Vihti.

 • Pääkirjasto avautuu 21.6.

  Vihdin pääkirjasto Nummelassa on avoinna asiakkaille ma 21.6.2021 alkaen. Kirjaston valaisinremontti on valmistunut ja maanantaista klo 9 alkaen kirjastoon pääsee taas valitsemaan luettavaa. Vihdin kirkonkylän… The post Pääkirjasto avautuu 21.6. appeared first on Vihti.

 • Senioreiden ulkoliikuntaa kesä-heinäkuussa

  Senioreiden ulkoliikuntaa järjestetään Nummelassa ja Kirkonkylällä. 30.6. ja 7.7. klo 10.00-12.30 Kaarenkierros, Nummela 1.7. ja 8.7. klo 10.00-12.30 Venerannan nurmiranta, Vihdin KK Ulkoliikuntatuokioissa voi esimerkiksi… The post Senioreiden ulkoliikuntaa kesä-heinäkuussa appeared first on Vihti.