Vihti tiedottaa

Tiedotteet tulevat suoraan Vihdin kunnan kotisivun syötöstä.

Vihti Vihdin kunta

 • Tervetuloa viettämään Hiidenveden kesäiltaa 6.6. Varikkaan uimarannalle 

  Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) yhdessä Vihdin kunnan sekä Hiidenveden suojeluyhdistyksen kanssa kutsuvat kaikki alueen asukkaat sekä muut kiinnostuneet Hiidenveden kesäiltaan torstaina 6.6. klo… The post Tervetuloa viettämään Hiidenveden kesäiltaa 6.6. Varikkaan uimarannalle  appeared first on Vihti.

 • Haku vaalikahvion pitäjäksi vuoden 2024 europarlamenttivaaleihin

  Vihdin kunta avaa haun kunnan alueella toimiville yhdistyksille ja muille yleishyödyllisille toimijoille vaalikahvioiden pito-oikeudesta vuoden 2024 europarlamenttivaalien vaalipäivänä 9.6.2024. Vaalikahvion kautta yleishyödylliset toimijat voivat kerätä… The post Haku vaalikahvion pitäjäksi vuoden 2024 europarlamenttivaaleihin appeared first on Vihti.

 • Poikkeuksia kirjastojen aukioloissa

  Molemmat Vihdin kirjastot ovat kokonaan kiinni ti 28.5. henkilökunnan koulutuspäivän sekä kirjastojen lattioiden pesun vuoksi. Omatoimikirjastot eivät ole käytössä.EU-vaalien ennakkoäänestyksen aikana 29.5.-4.6. pääkirjaston ovat avoinna… The post Poikkeuksia kirjastojen aukioloissa appeared first on Vihti.

 • Nuokkarin KesäExpo ke 26.6.

  Nuoriso- ja maahanmuuttopalveluiden järjestämä Nuokkarin KesäExpo tapahtuma Etelä-Nummelan koulukeskuksen alueella (Naaranpajuntie 19, 03100 Nummela) ke 26.6.2024 klo 14-20. Nuorisotila on auki ja luvassa on monenlaista… The post Nuokkarin KesäExpo ke 26.6. appeared first on Vihti.

 • Matonpesupaikat avautuvat

  Hiidenrannan ja Enärannan matonpesupaikat ovat avautuneet perjantaina 17.5. Kirkonkylässä pesupaikka on avautunut maanantaina 20.5. Ojakkalan matonpesupaikka avataan hieman myöhemmin korjaustoimenpiteiden vuoksi. Tarkempia tietoja matonpesupaikoista The post Matonpesupaikat avautuvat appeared first on Vihti.

 • Matonpesupaikat avataan taas

  Hiidenrannan, Enärannan ja kirkonkylän matonpesupaikat ovat nyt auki. Ojakkalan matonpesupaikka saadaan käyttökuntoon hieman myöhemmin. Matonpesupaikkojen sijainnit näet täältä: https://www.vihti.fi/asu…/asumisen-palvelut/matonpesupaikat/ The post Matonpesupaikat avataan taas appeared first on Vihti.

 • Satutunnit ja kesän satupiknikit

  Kesällä kirjasto järjestää kaksi satupiknikkiä. Satuhetken lomassa voi nauttia omia eväitä, kirjasto tarjoaa mehua ja keksiä. Muistathan ottaa oman istuma-alustan mukaan. Huonolla säällä olemme sisällä.… The post Satutunnit ja kesän satupiknikit appeared first on Vihti.

 • Kerää kaloja lukemalla lukuakvaarioon

  Kesällä 1.6.-2.8. välisenä aikana voi lukemalla kerätä kaloja kirjaston lukuakvaarioon. Kerää kaloja yksi, kaksi…niin monta kuin ehdit kesän aikana. Lukuakvaariossa ei ole ikärajoja, kaikki voivat… The post Kerää kaloja lukemalla lukuakvaarioon appeared first on Vihti.

 • Kiinteistöjen tilapäinen käyttäminen puolustusvoimien sotilaallisessa harjoitustoiminnassa 24.-31.5.

  Kaartin jääkärirykmentti on tehnyt 16.4.2024 puolustusvoimista annetun lain 14 §:n perusteella päätöksen kiinteistöjen tilapäisestä käyttämisestä puolustusvoimien sotilaalliseen harjoitustoimintaan 24.-31.5.2024. Päätös koskee Helsingin, Espoon Vantaan, Tuusulan,… The post Kiinteistöjen tilapäinen käyttäminen puolustusvoimien sotilaallisessa harjoitustoiminnassa 24.-31.5. appeared first on Vihti.

 • Kausiohjaukset ovat päättyneet

  Kausiohjauskausi on päättynyt pe 10.5., kiitoksia kaikille mukana olleille. Uuden kauden kausiesitteiden teko on työn alla ja niistä tiedotetaan, kun niitä on saatavilla. Kauden 2024-2025… The post Kausiohjaukset ovat päättyneet appeared first on Vihti.