Vihti tiedottaa

Tiedotteet tulevat suoraan Vihdin kunnan kotisivun syötöstä.

Vihti Vihdin kunta

 • KUUMA-kuntien yhteinen markkinointikonsepti ”Elämä on grillijuhla” voitti Kuntamarkkinoiden SM-finaalissa kunniamaininnan

  ”Elämä on grillijuhla” valittiin Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun kymmenen finalistin joukkoon. Kilpailun voittajat julkistettiin 15. syyskuuta Kuntamarkkinoiden seminaarissa. SM-kilpailun tarkoituksena on vahvistaa kuntien, seutujen ja alueiden markkinointi-… The post KUUMA-kuntien yhteinen markkinointikonsepti ”Elämä on grillijuhla” voitti Kuntamarkkinoiden SM-finaalissa kunniamaininnan appeared first on Vihti.

 • Iloista yhdessäoloa Annantien Perhetuvassa

  Ulkona temmellystä, palapelien rakentelua, laulua kuvien kanssa, syystaiteen maalausta, sormiloruja, pallomerileikkiä, vauvatreffejä… näitä kaikkea ja paljon muuta pääsee puuhamaan ilmaiseksi Annantien Perhetuvassa. Annantien Perhetupa on… The post Iloista yhdessäoloa Annantien Perhetuvassa appeared first on Vihti.

 • Pajuniityn MultiGolfPark innostaa liikkumaan

  Pajuniityn uusi multigolfrata sai tiistaina 14.9. tulikasteen niin frisbeegolfissa kuin futisgolfissa. Pyörätuoleissa kisaa heittivät Suomen Paralympiakomitean edustaja Henry Manni ja kunnanjohtaja Erkki Eerola, silmät peitettyinä… The post Pajuniityn MultiGolfPark innostaa liikkumaan appeared first on Vihti.

 • Nyt selkä kuntoon

  Ilmoittaudu mukaan   The post Nyt selkä kuntoon appeared first on Vihti.

 • Uusi Mini vesikkokerho

  The post Uusi Mini vesikkokerho appeared first on Vihti.

 • Karviaisen alueen ajankohtainen koronatilanne 13.9.2021

  Uusia tartuntoja on todettu viimeisen kahden viikon aikana 51 Vihdissä  ja 23 Karkkilassa. Ilmaantuvuusluvut ovat Vihdissä 175/100000 ja Karkkilassa  264/100000. Tartuntoja on koko pandemian ajalta Vihdissä 636… The post Karviaisen alueen ajankohtainen koronatilanne 13.9.2021 appeared first on Vihti.

 • Hydrohex nyt Vihdin uimahallissa

  Laite on käytettävissäsi isolla altaalla aina silloin, kun allas ei ole varattu jumpparyhmälle. Voit harjoitella omatoimisesti, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Valitse itsellesi sopiva treeni… The post Hydrohex nyt Vihdin uimahallissa appeared first on Vihti.

 • Joukkoaltistumisia ja mahdollinen altistuminen julkisella paikalla

  Joukkoaltistumiset 10.9.2021 Nyhkälän koulussa (Karkkila) on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Kaikki altistuneet on kontaktoitu ja asetettu karanteeniin. Yksikön toiminta jatkuu muutoin normaalisti. Högforsin päiväkodissa (Karkkila) on… The post Joukkoaltistumisia ja mahdollinen altistuminen julkisella paikalla appeared first on Vihti.

 • Tutkittua tietoa päätösten tueksi

  Elämme tutkitun tiedon teemavuotta. Teemavuosi on opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen Akatemian ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan yhteinen hanke. Tutkittu tieto luo uskoa tulevaan epävarmoinakin aikoina, ja… The post Tutkittua tietoa päätösten tueksi appeared first on Vihti.

 • Remonttitöitä pääkirjastossa 13.9. alkaen

  Vihdin pääkirjaston omatoimikirjastotyöt jatkuvat palvelutiskialueen muutostöillä. Remontti alkaa 13.9. ja kestää noin kaksi viikkoa. Poraus- ym. työt tulevat aiheuttamaan melua kirjastossa. Lisäksi palvelutiskin ympäristöön kulkeutuu… The post Remonttitöitä pääkirjastossa 13.9. alkaen appeared first on Vihti.