Vihti tiedottaa

Vihti Vihdin kunta

 • Tiedote varhaiskasvatuksen asiakkaille 3.4.2020
  by Kirsi Palva-aho on 06/04/2020 at 12:05

  Vallitseva poikkeusololain aikainen tilanne lastenne päiväkodeissa, perhepäivähoitopaikoissa, kouluissa ja teillä itsellänne työpaikoilla ja vapaa-ajan harrastuksissanne tuo varmasti paljon ja monenlaisia haasteita jokapäiväiseen elämäänne. Muistutamme teitä… The post Tiedote varhaiskasvatuksen asiakkaille 3.4.2020 appeared first on Vihti.

 • Ajankohtaista: uusia tukitoimia elinkeinoelämään, Apotti uusintakäsittelyyn, yhteistoimintamenettelyn neuvottelutulos valmistumassa, varhaiskasvatusmaksuista ja iltapäivätoiminnasta myönnettävät maksuhyvitykset
  by anne1virtanen on 03/04/2020 at 12:11

  Maailmanlaajuiseksi levinnyt koronaviruspandemia vaikuttaa voimakkaasti myös Suomeen ja Vihtiin. Monelle yrittäjälle ja liikeyritykselle tilanne aiheuttaa merkittäviä muutoksia liiketoimintaan asiakkaiden muuttaessa kulutuskäyttäytymistään yhteiskuntaan asetettujen rajoitusten myötä.… The post Ajankohtaista: uusia tukitoimia elinkeinoelämään, Apotti uusintakäsittelyyn, yhteistoimintamenettelyn neuvottelutulos valmistumassa, varhaiskasvatusmaksuista ja iltapäivätoiminnasta myönnettävät maksuhyvitykset appeared first on Vihti.

 • Kriisipalvelua vihtiläisille yrityksille
  by anne1virtanen on 02/04/2020 at 14:08

  Vihdin kunta on tehnyt yhteistyösopimuksen YritysVihdin kanssa paikallisille yrityksille tuotettavasta kriisipalvelusta. Kriisipalvelu sisältää ajantasaista tietoa saatavilla olevista tuista, neuvontaa tukien hakemiseen sekä YritysVihdin asiantuntijoiden apua… The post Kriisipalvelua vihtiläisille yrityksille appeared first on Vihti.

 • COVID-19 -INFEKTIOT JA AKTIIVILIIKKUJAN VAROTOIMET
  by Meri Viljanen on 02/04/2020 at 09:18

  Mitä tiedämme koronaviruksesta ja liikunnasta? Nämä yleisohjeet perustuvat siihen tietämykseen, joka taudista on karttunut 31.03.2020 mennessä. Terveenä saa liikkua, mutta kehoaan kannattaa kuunnella erityisen herkästi.… The post COVID-19 -INFEKTIOT JA AKTIIVILIIKKUJAN VAROTOIMET appeared first on Vihti.

 • Vihti alkaa jakaa ateria-annoksia etäopetuksessa oleville esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen oppilaille – katso tilaus- ja nouto-ohjeet tästä
  by anne1virtanen on 01/04/2020 at 13:03

  Valtioneuvosto on suositellut kaupunkeja ja kuntia pohtimaan oppilaiden ruokailun tukemista tarvepohjaisesti. Samalla tulee huomioida se, ettei ruokailu aiheuta suurten ihmisjoukkojen kokoontumista ja siten infektioiden tartuntavaaraa.… The post Vihti alkaa jakaa ateria-annoksia etäopetuksessa oleville esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen oppilaille – katso tilaus- ja nouto-ohjeet tästä appeared first on Vihti.

 • Nopeusnäytöt muistuttavat oikeasta ajonopeudesta
  by anne1virtanen on 30/03/2020 at 12:16

  Kuva 1. Vihdin kunnan kiinteät nopeusnäyttötaulut Nummelantiellä ja Lohjantiellä tammikuussa 2020. Vihdissä on vuosittain sekä kunnan että Uudenmaan ELY-keskuksen asentamia nopeusnäyttötauluja muistuttamassa autoilijoita ajonopeudesta. Vihdin… The post Nopeusnäytöt muistuttavat oikeasta ajonopeudesta appeared first on Vihti.

 • Liikuntapalveluiden yhteystiedot 1.4. alkaen
  by anne1virtanen on 30/03/2020 at 09:31

  Vihdin uimahallin kassan ja liikunnanohjaajien puhelinnumerot eivät ole toiminnassa 1.4.2020 alkaen. Kaikki asiakaspalveluun liittyvät soitot tehdään alla oleviin numeroihin 1.4.2020 alkaen. Numerot palvelevat sinua toistaiseksi.… The post Liikuntapalveluiden yhteystiedot 1.4. alkaen appeared first on Vihti.

 • Tukea yksinyrittäjille
  by anne1virtanen on 30/03/2020 at 09:03

  Päivitetty 31.3.2020: TEM: Yksinyrittäjille 2000 euron toimintatuki koronavirustilanteessa – haku avautuu mahdollisimman pian ** Työ- ja elinkeinoministeriö ja Kuntaliitto tiedottivat perjantaina 27.3. valmistelleensa rahoitusmallin yksinyrittäjille… The post Tukea yksinyrittäjille appeared first on Vihti.

 • Henkilökohtainen puhelu ja kysely yli 70-vuotiaille palvelutarpeen arvioimiseksi
  by anne1virtanen on 27/03/2020 at 11:59

  Vihdin kunta kartoittaa henkilökohtaisen puhelinsoiton sekä kyselyn avulla yli 70-vuotiaiden palvelutarvetta koronavirusepidemian aikana. Näin haluamme varmistaa, että jokainen ikäihminen saa poikkeusolojen aikana tarvitsemansa avun ja… The post Henkilökohtainen puhelu ja kysely yli 70-vuotiaille palvelutarpeen arvioimiseksi appeared first on Vihti.

 • e-aineistopalveluita
  by Lotta Jansson on 26/03/2020 at 10:39

  Lukki-kirjastojen e-aineistopalvelut: E-kirjat ja e-äänikirjat löytyvät nyt  Biblio-palvelusta. Suomenkielisten kirjojen lisäksi saatavilla on nyt runsas ruotsinkielinen valikoima. Sähköinen lehtivalikoima laajentui reilusti: PressReader tarjoaa tuhansia ulkomaisia… The post e-aineistopalveluita appeared first on Vihti.