Hyvinvointimme ja apteekkipalvelut

Hyvinvointimme ja apteekkipalvelut

Olet varmasti kerran tai kaksi lukenut jostain mediasta apteekeista, ja suomalaisesta apteekkialasta. Se toimii meillä Suomessa hieman erilailla kuin monessa muussa Euroopan maassa, mutta apteekkialallekin on tapahtunu digitaalinen muutos, joka on tuonut apteekkituotteet saataville nettiin – ja jopa osittain hieman edullisemmin kuin siihen oman kaupungin apteekkeihin. Voit ostaa tarvitsemasi lääkkeet myös apteekkituotteet.fi verkkoapteekista.

Apteekkituotteet.fi on suomalainen Länsikeskuksen apteekin verkkoapteekki, josta voit ostaa sähköisellä reseptillä määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeitä ja paljon tuttuja ja turvallisia lääkkeettömiä tuotteita. Jatkuva toimituskuluetu: Yli 50 euron tilaukset noutopisteisiin ilman toimituskuluja. Lääkevalmisteet eivät kerrytä 50 euron summaa.

Digitaalinen arkemme

Digitaalisuus näkyy kaikessa muussakin arjessamme entistä enemmän, joten miksei myös lääkkeissä ja kosmetiikassa. Me tunnemme monet käyttämistämme tuotteista, ja osaamme ostaa niitä apteekista nimellä – miksi sitten ei kokeilisi sitä samaa suoraan kotoa käsin, siinä sohvalla löhöillessä tai keittiön pöydän äärellä istuessa. Apteekkituotteet.fi on aivan tavallinen apteekki, mutta se toimittaa lääkkeet sinulle ilman, että itse käyt paikanpäällä ja tuhlaat aikaasi matkustamiseen.

Käytämme esimerkiksi älypuhelintamme puheluiden lisäksi jo televisio-ohjelmien katselemiseen, valokuvien ottamiseen, muistikirjana, ja jopa maksamiseen -joten miksei myös apteekkituotteiden tilaamiseen? Digitaalisuus tulee vuosi vuodelta entistä enemmän arkeemme ja nimenomaan mobiilisti.

Apteekkituotteet verkosta

Eri apteekit ovat alkaneet avata omia verkkokauppojaan, joten apteekkituotteet.fi ei ole ainoa markkinoilla oleva nettiapteekki, joka palvelee aivan yhtälailla omassa apteekissaan tiskiltä kuin näin verkkoapteekkina. Jos olet kuitenkin ostamassa tuttuja tuotteita tai reseptilääkkeitä, eikä sinulla ole tarvetta kysymyksille, verkko-ostaminen on nopeampia ja vaivattomampi tapa ostaa tuotteita, myös apteekkituotteita. Verkkoapteekki on aivan yhtä luotettava kuin se apteekkiliikekin, se on vain sen digitaalinen kauppa-alusta. Apteekkari vastaa itse oman apteekin verkkopalvelun verkkosivuston ja etämyyntisovellusten toiminnasta.

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä apteekkituotteet.fi sivustolle.

Fimea kertoo asiasta

Lääkkeiden ja eläinlääkkeiden saatavuutta on mahdollista parantaa lääkkeiden etämyynnin avulla.

Apteekin verkkopalvelulla tarkoitetaan lääkelain (395/1987) 38 §:n mukaan lääkkeiden myyntiä asiakkaan internetin välityksellä tekemän tilauksen perusteella. Lääkelain 52 b §:n mukaan apteekin verkkopalvelua koskevia säännöksiä sovelletaan myös muiden etäviestimien välityksellä tapahtuvaan lääkkeiden myyntiin. Lääkelain esitöissä esimerkkeinä etäviestimistä on mainittu tietoverkko, puhelin, posti, televisio tai muu väline, jota voidaan käyttää sopimuksen tekemiseen ilman, että osapuolet ovat yhtä aikaa läsnä.

Lääkelain 52 b §:n mukaan apteekin palveluita verkkopalvelun välityksellä voivat tarjota apteekkarit, Helsingin yliopiston apteekki ja Itä-Suomen yliopiston apteekki.

Apteekin verkkopalvelua säädellään lääkelaissa (395/1987), lääkeasetuksessa (693/1987) ja Fimean määräyksessä apteekin verkkopalveluista (2/2011). Lisäksi lääkkeiden ja eläinlääkkeiden etämyyntiä säädellään Euroopan unionin lainsäädännössä.

Lääkkeiden ja eläinlääkkeiden etämyynnissä tulee noudattaa myös muita lääkkeiden vähittäismyyntiä koskevia säädöksiä muun muassa lääkkeen oikean ja turvallisen käytön, lääkkeiden laadun, tehon ja turvallisuuden ja asiakkaiden yksityisyyden suojan varmistamiseksi. Lähde: https://www.fimea.fi/apteekit/verkkopalvelutoiminta

Sijoittaminen säästämisen keinona

Sijoittaminen voi tuottaa huomattavasti paremman tuoton kuin perinteinen säästäminen. Tämä pätee varsinkin nykyaikana pankkien suljettua peruskäyttötilien korot – nykyään ei siis pankit enää maksa pankkitilillä makaaville rahoille korkoa, mikä tarkoittaa, että mikäli sinulla makaa rahaa pankkitililläsi, ei se ole millään tavalla inflaatiosuojattua. Sen sijaan, jos sijoittaisit varasi aktiivisesti, vaikka osakkeisiin, asuntoihin taikka rahastoihin, olisi niillä suuremmat mahdollisuudet suojata varallisuutesi kasvu myös tulevaisuudessa – luonnollisestikin sijoittamisessa on myös se toinen puoli, eli riskisijoittamisessa voi käydy, kuten monilla kävi kevään ja kesän 2022 aikana Bitcoin romahduksessa – jos ostit 50k hintaan, todennäköisesti jouduit myymään reilulla 20k hinnalla…. Osakesijoitus sen sijaan tuottaa hyvällä valinnalla sekä vuosittaisen arvonnousun, että mahdolliset yrityksen tulokseen liittyvät osingot – eli, miten sinä olet asennoitunut omaan tulevaisuuden säästämiseesi, tai sijoittamiseesi