Mobiilimaksamisen vallankumous: Parhaat Mobiilimaksusovellukset Suomessa

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen ja sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina Suomen markkinoilla. Yhä useammat suomalaiset hylkäävät perinteiset lompakot ja kortit ja siirtyvät kätevämpään ja nopeampaan mobiilimaksamiseen. Markkinoilla on kuitenkin runsaasti erilaisia mobiilimaksusovelluksia, ja sopivan vaihtoehdon löytäminen voi olla hankalaa.

Mitä mobiilimaksaminen on?

Mobiilimaksaminen on kätevä tapa maksaa ostoksia puhelimella. Maksaminen tapahtuu joko lähimaksulla tai sovelluksen sisällä. Lähimaksaminen toimii samalla tavalla kuin tavallinen pankkikorttimaksu, mutta puhelimella. Sovelluksen sisällä maksamista käytetään verkkokaupoissa ja sovelluksissa.

Mobiilimaksamisen edut

Mobiilimaksamiseen on useita etuja:

  • Kätevä ja nopea: Maksaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin kortilla tai käteisellä.
  • Turvallinen: Mobiilimaksusovellukset ovat erittäin turvallisia.
  • Hygieeninen: Vältät käteisen käsittelyä.
  • Lisäominaisuudet: Monet mobiilimaksusovellukset tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten rahansiirtoja kavereille ja pisteiden keräämistä.

Suosituimmat mobiilimaksusovellukset Suomessa

MobilePay on Suomen suosituin mobiilimaksusovellus. Se on helppokäyttöinen ja kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaiden käytettävissä. MobilePaylla voi maksaa lähimaksulla, verkkokaupoissa ja sovelluksissa.

Pivo on toinen suosittu mobiilimaksusovellus. Se on MobilePayn tavoin helppokäyttöinen ja tarjoaa lähimaksun, verkkokauppamaksut ja rahansiirrot. Pivolla voi myös maksaa laskuja ja seurata rahankäyttöä.

Apple Pay on Applen kehittämä mobiilimaksusovellus. Se on saatavilla iPhonelle ja Apple Watchille. Apple Paylla voi maksaa lähimaksulla ja verkkokaupoissa.

Google Pay on Googlen kehittämä mobiilimaksusovellus. Se on saatavilla Android-puhelimille ja -tableteille. Google Paylla voi maksaa lähimaksulla ja verkkokaupoissa.

Samsung Pay on Samsungin kehittämä mobiilimaksusovellus. Se on saatavilla Samsungin Galaxy-puhelimille. Samsung Paylla voi maksaa lähimaksulla ja verkkokaupoissa.

Siirto on OP Ryhmän kehittämä mobiilimaksusovellus. Se on tarkoitettu OP Ryhmän asiakkaille ja mahdollistaa rahansiirrot puhelinnumeron avulla.