Oikean jalkalampun valinta

Oikean jalkalampun valinta

Oikeanlainen valaistus saa minkä tahansa huoneen loistamaan. Etsiessäsi kotiisi täydellistä valaistusta huomaat pian, että valittavanasi on tuhansia vaihtoehtoja. Eräs suosituimmista vaihtoehdoista tuoda hiukan lisävalaistusta sisustukseesi on jalkalamppu.

Kaarivalaisin

Jos sisustustyyliäsi voisi kuvata siirtymäaikakauden leimaamaksi tai nykyaikaiseksi, saattaa kaarivalaisin hyvinkin löytää tiensä kotiisi. Painava painojalka ja pitkä yläosastaan kaareutuva varsi tekevät valaisimesta käytännöllisen, kun se yhdistetään osista koottaviin ja modulaarisiin huonekaluihin.

Alaspäin suuntautuva valo

Innokkaat lukijat tuntevat varmasti alaspäin suuntautuvan valon. Niissä valaisin ja varjostin suuntautuvat alaspäin kulmassa, ja tällaiset valaisimet ovat erinomaisia valon suuntaamisessa johonkin tiettyyn kohteeseen. Ne sopivat hyvin nykyaikaiseen kodinsisustukseen ja toimivat hyvin olohuoneissa.

Tornivalaisin

Niille, jotka etsivät jalkavalaisinta, joka toimii myös taideteoksena, on tornivalaisin oikea vaihtoehto. Ne antavat tarvittaessa tunnelmallista valaistusta, mutta toimivat päivisin veistoksina. Näitä valaisimia on tarjolla monen eri tyylisinä ja kokoisina, ja ne voivat toimia minkä tahansa huoneen katseenvangitsijoina.

Klubivalaisimet

Klubivalaisimia on kaikkialla. Saatavilla on monenlaisia ja -tyylisiä yleisvalaistukseen käytettäviä lampunvarsia. Painojalasta, varresta ja varjostimesta muodostuvat klubivalaisimet sopivat mihin tahansa kotiin. Niitä on saatavilla myös säädettävinä, joissa voit säästää lampun korkeuden haluamaksesi.

Jalkalamput ovat hyvä tapa tuoda kotiisi valoa, mutta myös tyyliä. Jos pidät moderneista, laadukkaista jalkalampuista, tutustu johtavien liikkeiden, kuten Bauhaus, Ikea jne. valikoimiin. Oli tyylisi sitten perinteinen, moderni tai nykyaikainen, löydät jalkalampun, joka sopii täydellisesti kotisi sisustukseen.