OnePlus Watch 2: Tyylikäs ja tehokas älykello

älykello

OnePlus Watch 2 on älykello, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun, pitkän akunkeston ja kattavat ominaisuudet terveydentilan seurantaan. Se on seuraaja vuoden 2021 OnePlus Watch -älykellolle ja tuo mukanaan useita parannuksia, kuten Wear OS 4 -käyttöjärjestelmän, tehokkaamman prosessorin ja paremman akunkestoon.

OnePlus Watch 2:n ominaisuudet:

  • Muotoilu: OnePlus Watch 2:ssa on tyylikäs ja kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja safiirikristallilasi. Kello on saatavana 46 mm ja 42 mm kokoisina useissa eri värivaihtoehdoissa.
  • Käyttöjärjestelmä: OnePlus Watch 2 käyttää Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää, joka tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja ominaisuuksia. Wear OS 4:n avulla voit käyttää Google Assistantia, seurata kuntoasi, vastaanottaa ilmoituksia ja paljon muuta.
  • Suorituskyky: OnePlus Watch 2:ssa on tehokas Snapdragon Wear 4 Gen 1 -prosessori, joka takaa sujuvan ja responsiivisen käyttökokemuksen.
  • Akunkesto: OnePlus Watch 2:n akunkesto on jopa 100 tuntia, mikä on yksi markkinoiden parhaista. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kelloa useita päiviä yhdellä latauksella.
  • Terveydentilan seuranta: OnePlus Watch 2 älykello sisältää useita ominaisuuksia terveydentilan seurantaan, kuten sykemittarin, veren happipitoisuuden mittarin ja unenseuran. Kello voi myös seurata urheilusuorituksiasi ja tarjota sinulle palautetta suorituksestasi.
  • Muut ominaisuudet: OnePlus Watch 2:ssa on myös useita muita ominaisuuksia, kuten GPS, NFC-maksut ja sisäänrakennettu kaiutin.

OnePlus Watch 2:n tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
Näytön koko1,78 tuumaa
Näytön tyyppiAMOLED
Resoluutio400 x 400 pikseliä
RunkoRuostumaton teräs
LasiSafiirilasi
Paino42 g (46 mm) / 38 g (42 mm)
Akun kestoJopa 100 tuntia
KäyttöjärjestelmäWear OS 4
SuoritinSnapdragon Wear 4 Gen 1
Muisti1 GB RAM
Tallennustila8 GB
LiitettävyysBluetooth 5.2, Wi-Fi 802.11 b/g/n
AnturitSykemittari, veren happipitoisuuden mittari, kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, kompassi, barometri, korkeusmittari
YhteensopivuusAndroid-puhelimet
Tarkasta tarkat tiedot OnePlussan omilta sivuilta. (linkki artikkelin lopussa)

Yhteenveto:

OnePlus Watch 2 on tyylikäs ja tehokas älykello, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia terveydentilan seurantaan ja paljon muuta. Se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät älykelloa, joka on sekä tyylikäs että käytännöllinen.

Hinta ja saatavuus:

OnePlus Watch 2:n hinta on 329 euroa. Se on saatavana OnePlusin verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja:
OnePlus: https://www.oneplus.com/fi/oneplus-watch-2

Kuva: OnePlus