ProCaravan panostaa liiketoimintansa kehittämiseen

ProCaravan panostaa liiketoimintansa kehittämiseen

Viime vuosina vahvaa kasvua tehnyt Pro-Caravan Finland Oy panostaa liiketoimintansa kehittämiseen ja on palkannut Erkki Österbergin kehitysjohtajaksi. Österbergillä on vankka kokemus projektijohtamisesta, myynnistä ja myynnin johtamisesta.

ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen (vas.) kättelee uutta kehitysjohtajaa Erkki Österbergiä (oik.)
ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen (vas.) kättelee uutta kehitysjohtajaa Erkki Österbergiä (oik.)

”Mahtava päästä täysin uudenlaiseen maailmaan matkailuautojen ja -vaunujen pariin. Vaikka tuotteet poikkeavat paljon aiemmasta, samat lainalaisuudet ovat alalla kuin alalla. Uskon, että kokemuksestani myynnin ja hankintatoimen parissa sekä erilaisten kehitysprojektien vetämisestä on uudessa tehtävässä paljon hyötyä.” Erkki toteaa.

Erkki Österberg, tuotantotalouden DI, on toiminut parveke- ja terassilasitusten parissa CoverGlobal Oy:ssä ja CoverLasitus Oy:ssä viimeiset 7 vuotta, viimeisimpänä liiketoimintajohtajan roolissa. Lisäksi aiempaa kokemusta on mm. myynnistä, myynnin johtamisesta ja hankintatoimesta sekä eri projektien vetämisestä.

“Olemme todella iloisia kun saimme Erkin mukaan! Erkin laaja kokemus myynnistä ja projektijohtamisesta tekee tiimistämme selkeästi vahvemman ja suorituskykyisemmän. Rekrytoinnin myötä saamme resursseja kehittää asiakaskokemusta entistäkin kokonaisvaltaisemmaksi. Tavoitteenamme on olla karavaanarin paras kaveri koko matkan ajan.” toteaa ProCaravanin toimitusjohtaja Ari Niskanen.

ProCaravan on matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltoon keskittynyt caravanliike. Toimipisteet sijaitsevat Ylivieskassa ja Nummelassa. Tammikuussa 2022 päättyneellä tilikaudella liikevaihto oli yli 18 milj.euroa ja yritys työllistää tällä hetkellä 23 henkilöä.