Sähköpostimarkkinoinnin salaisuudet – Näin aloitat sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi. Se on kuin vanha kunnon vinyylilevy digitaalisen musiikin aikakaudella – ajaton klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Oikein toteutettuna se on tehokas työkalu, joka paitsi vahvistaa asiakassuhteita, myös kasvattaa myyntiä. Mutta miten saat sähköpostisi erottumaan roskapostin tulvasta ja houkuttelemaan lukijan klikkaamaan? Entä miten Elisa Webmail , suosittu sähköpostipalvelu, sopii tähän kuvaan?

Sukelletaan sähköpostimarkkinoinnin syvään päätyyn ja selvitetään, miten saat viestisi laulamaan!

Sähköpostimarkkinoinnin perusteet: Miksi se toimii yhä?

Elämme maailmassa, jossa sosiaalinen media ja hakukonemainonta kilpailevat huomiostamme. Miksi sähköpostimarkkinointi on yhä niin tärkeä osa markkinointistrategiaa?

 • Suora yhteys: Sähköposti on henkilökohtaisempi kanava kuin monet muut. Se antaa sinulle mahdollisuuden puhua suoraan asiakkaillesi ja rakentaa luottamusta.
 • Kohdentaminen: Voit räätälöidä viestisi eri asiakasryhmille heidän kiinnostuksen kohteidensa ja ostohistoriansa perusteella.
 • Mitattavuus: Sähköpostimarkkinoinnin tuloksia on helppo seurata. Näet tarkasti, kuinka moni avaa viestisi, klikkaa linkkejä ja tekee ostoksia.
 • Kustannustehokkuus: Verrattuna moniin muihin markkinointikanaviin, markkinointi on suhteellisen edullinen tapa tavoittaa laaja yleisö.

Elisan Webmail: Luotettava työjuhta sähköpostimarkkinoinnissa

Elisa Webmail on monelle suomalaiselle tuttu ja turvallinen sähköpostipalvelu. Se tarjoaa käyttäjilleen selkeän käyttöliittymän ja luotettavan toiminnan. Mutta miten se sopii sähköpostimarkkinoinnin työkaluksi?

 • Vankka maine: Elisa on tunnettu ja luotettava toimija, mikä lisää sähköpostisi uskottavuutta.
 • Helppokäyttöisyys: Elisa Webmailin käyttö on helppoa ja intuitiivista, mikä tekee sähköpostien luomisesta ja lähettämisestä vaivatonta.
 • Sujuva integrointi: Elisa Webmail toimii saumattomasti yhteen muiden Elisan palveluiden kanssa, mikä helpottaa markkinoinnin hallintaa.

Sähköpostimarkkinoinnin vinkit: Näin teet sen oikein

 1. Kasvata listaa luvan kanssa: Älä koskaan osta sähköpostilistoja. Sen sijaan houkuttele kävijät liittymään listallesi tarjoamalla arvokasta sisältöä, kuten oppaita, alennuksia tai eksklusiivisia tarjouksia.
 2. Panosta otsikkoriveihin: Otsikko on sähköpostisi käyntikortti. Tee siitä houkutteleva, mutta vältä liioittelua ja harhaanjohtavia lupauksia.
 3. Personoi viestisi: Käytä asiakkaan nimeä ja räätälöi sisältö heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Näin viestisi tuntuu henkilökohtaisemmalta ja relevantimmalta.
 4. Pidä viestisi tiiviinä ja ytimekkäänä: Nykypäivän kiireisessä maailmassa kukaan ei jaksa lukea loputtomia tekstiseinämiä. Mene suoraan asiaan ja kerro selkeästi, mitä haluat lukijan tekevän.
 5. Visuaalinen ilme on tärkeä: Käytä laadukkaita kuvia, videoita ja grafiikkaa herättääksesi lukijan mielenkiinnon.
 6. Optimoi mobiililaitteille: Yhä useampi lukee sähköpostinsa älypuhelimella tai tabletilla. Varmista, että viestisi näyttää hyvältä myös pienellä ruudulla.
 7. Testaa ja analysoi: Seuraa sähköpostiesi avaus- ja klikkausprosentteja. Testaa erilaisia otsikoita, sisältöjä ja lähetysajankohtia löytääksesi parhaiten toimivat yhdistelmät.
 8. Noudata lakia: Muista noudattaa sähköpostimarkkinointia koskevia lakeja ja asetuksia, kuten GDPR:ää. Anna vastaanottajille mahdollisuus perua tilaus helposti.

Elisa Webmailin hyödyntäminen sähköpostimarkkinoinnissa

Elisa Webmail ei ole pelkkä sähköpostin lähettämisen työkalu. Se tarjoaa myös monipuolisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tehostamaan sähköpostimarkkinointiasi:

 • Osoitekirjat: Järjestä yhteystietosi tehokkaasti ja luo kohdennettuja postituslistoja.
 • Kalenteri: Aikatauluta sähköpostikampanjasi etukäteen ja varmista, että viestisi saapuvat oikeaan aikaan.
 • Roskapostisuodatin: Suojaa vastaanottajasi ei-toivotuilta viesteiltä ja varmista, että omat viestisi päätyvät perille.

Sähköpostimarkkinoinnin tulevaisuus

Sähköpostimarkkinointi kehittyy jatkuvasti. Uusia teknologioita, kuten tekoälyä ja koneoppimista, hyödynnetään yhä enemmän viestien personoinnissa ja kohdentamisessa. Myös interaktiivisten elementtien, kuten kyselyiden ja pelien, käyttö sähköposteissa on yleistymässä.

Yhteenveto:

Sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa asiakkaasi ja kasvattaa liiketoimintaasi. Kun yhdistät sen Elisa Webmailin luotettavuuteen ja helppokäyttöisyyteen, saat käyttöösi voittamattoman yhdistelmän. Muista kuitenkin, että avain menestykseen on laadukas sisältö, kohdentaminen ja jatkuva optimointi.

Joten, mitä vielä odotat? Laita sähköpostisi laulamaan ja asiakkaasi ostoksille!