Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

-> tässä artikkelissa on mukana mainoslinkkejä

Telia tarjoaa houkuttelevan kampanjan, jossa uudet ja siirtyvät asiakkaat voivat saada merkittävän lisäedun liittymän vaihdon yhteydessä. Liittyessäsi Telian asiakkaaksi ja valitessasi yhden kampanjaan kuuluvista liittymistä, saat JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet kaupan päälle. Tämä tarjous lisää entisestään vaihtamisen houkuttelevuutta.

Liittymätarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja ne on räätälöity vastaamaan nykypäivän korkeita datakäytön tarpeita. Liittymävaihtoehdot, jotka oikeuttavat kuulokkeiden saamiseen, ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia nopeusvaihtoehtoja niin 4G- kuin 5G-verkoille.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

JBL Tune 770NC

Äänenlaatu

JBL Tune 770NC -kuulokkeet ovat saaneet tunnustusta tasapainoisesta äänenlaadustaan. Aktiivinen melunvaimennus (ANC) tekee kuuntelukokemuksesta nautinnollisen myös ympäristöissä, joissa on paljon taustamelua. JBL:n Pure Bass -ääniteknologia tuo esille syvät bassoäänet ilman, että ne peittävät alleen korkeampia taajuuksia, mikä on yleistä tässä hintaluokassa.

Kuulokkeiden 40 mm:n elementit tuottavat selkeän ja yksityiskohtaisen äänikuvan, joka miellyttää erityisesti pop- ja elektronisen musiikin ystäviä. Vaikka ääniprofiili on suunnattu enemmän basson ystäville, myös keski- ja diskanttaajuudet toistuvat selkeästi, mikä tekee kuulokkeista monipuoliset eri tyylilajien kuunteluun.

Käyttömukavuus

JBL Tune 770NC -kuulokkeet on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Pehmustetut korvatyynyt ja säädettävä panta takaavat, että kuulokkeita voi käyttää pitkiäkin aikoja ilman epämukavuuden tunnetta. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi pitkillä lennoilla tai työpäivän aikana.

Kuulokkeiden käyttöliittymä on intuitiivinen, jossa on helppo oppia painikkeiden toiminnot nopeasti. Bluetooth-yhteys mahdollistaa langattoman käytön, mikä lisää liikkumisvapautta, ja nopea lataustoiminto varmistaa, että kuulokkeet saa nopeasti käyttövalmiiksi myös kiireessä.

Akunkesto

Yksi JBL Tune 770NC -kuulokkeiden merkittävimmistä ominaisuuksista on niiden pitkä akunkesto. Kuulokkeet kestävät jopa 35 tuntia yhdellä latauksella aktiivisen melunvaimennuksen ollessa käytössä, mikä on vaikuttavaa tässä hintaluokassa. Ilman ANC-toimintoa käyttöaika voi pidentyä entisestään.

Kun akku lopulta tyhjenee, USB-C-lataus mahdollistaa nopean energian palautumisen. Vain 15 minuutin latauksella kuulokkeet tarjoavat useita tunteja toistoaikaa, mikä on erityisen kätevää matkustaessa tai jos unohtaa ladata laitteen etukäteen.

Vastamelutoiminto

Aktiivinen melunvaimennus on JBL Tune 770NC:n keskeisiä myyntivaltteja. ANC-toiminto vähentää ympäröivän maailman häiriöitä, mahdollistaen syvemmän uppoamisen musiikkiin tai podcastien kuunteluun. Melunvaimennus toimii erityisen hyvin matalataajuisessa melussa, kuten lentokoneen huminassa tai liikenteen kohinassa.

Vaikka vastamelutoiminto ei ole markkinoiden parhaimmista päästä, se tekee erinomaista työtä tämän hintaluokan laitteelle. Se ei ehkä ole yhtä tehokas kuin huippuluokan vastamelukuulokkeet, mutta arjen käytössä eron huomaa harvemmin.

Design ja rakenteen laatu

Ulkoisesti JBL Tune 770NC -kuulokkeet noudattavat JBL:n tunnistettavaa designia. Ne ovat saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa, jotka vetoavat monenlaiseen makuun. Laite on rakennettu kestämään jokapäiväistä käyttöä, ja sen muoviosat ovat laadukkaita ja joustavia.

Vaikka rakenteen laatu onkin hyvä, metalliosien puute tekee kuulokkeista kevyet mutta ei välttämättä yhtä kestävät kuin joitakin kilpailijoita. Päivittäisessä käytössä tämä ei kuitenkaan yleensä tuota ongelmia, ja kuulokkeet tuntuvat mukavilta päässä.

Yhteydet ja sovellus

Bluetooth-yhteys JBL Tune 770NC -kuulokkeissa on vakaata luokkaa, tarjoten hyvän kantomatkan ilman häiriöitä. Lisäksi kuulokkeet tukevat useamman laitteen samanaikaista parittamista, mikä mahdollistaa saumattoman vaihdon esimerkiksi puhelimen ja tietokoneen välillä.

JBL tarjoaa myös oman sovelluksensa, joka antaa lisäominaisuuksia kuulokkeiden hallintaan. Sovelluksen kautta voi muun muassa säätää ANC:n tasoa, päivittää laiteohjelmistoa ja mukauttaa ääniprofiileja. Sovelluksen käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, mikä tekee kuulokkeiden personoinnista vaivatonta.

Teliasta

Telia on yksi Pohjoismaiden suurimmista telekommunikaatioyrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten matkapuhelinliittymiä, internet-yhteyksiä ja televisiopalveluja. Yritys tunnetaan erityisesti sen vahvasta asemasta Ruotsissa ja Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Telia on viime vuosina keskittynyt digitalisaation edistämiseen ja uusien teknologioiden, kuten 5G-verkon kehittämiseen. Tämä on osa Telian strategiaa pysyä kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvalla telekommunikaatioalalla, jossa uudet innovaatiot ja palvelut voivat mullistaa markkinoita lyhyessä ajassa.

Historia ja kehitys

Telia Company AB:n juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Yhtiö on perustettu vuonna 1853 nimellä Kungliga Elektriska Telegrafverket ja se on kulkenut pitkän matkan valtion telelaitoksesta nykyaikaiseksi kansainväliseksi telekommunikaatioyhtiöksi. Telia on ollut monien teknologisten uudistusten, kuten automaattisen puhelinvaihteen ja mobiiliverkkojen, eturintamassa.

Yrityksen nimi muuttui useaan otteeseen vuosien varrella, kunnes vuonna 2002 ruotsalainen Telia ja suomalainen Sonera yhdistyivät, ja yrityksestä tuli TeliaSonera. Vuonna 2016 yritys otti käyttöön nykyisen nimensä, Telia Company, heijastaen sen laajempaa kansainvälistä toimintaa ja strategista suuntaa.

Palvelut

Telian palveluvalikoima on monipuolinen. Kuluttajille se tarjoaa perinteisiä palveluita, kuten kiinteän linjan puhelinpalveluita ja mobiililiittymiä, sekä laajakaista- ja TV-palveluita. Yritysasiakkaille Telia tarjoaa kokonaisvaltaisia ICT-ratkaisuja, jotka sisältävät pilvipalveluita, tietoturvaratkaisuja ja yritysverkkoja.

Digitalisaation myötä Telia on tuonut markkinoille myös älykotiin liittyviä palveluita ja laitteita, jotka tekevät kodin arjesta sujuvampaa ja turvallisempaa. Näitä ovat esimerkiksi älylukot, etäohjattavat valot ja kodin turvajärjestelmät, jotka ovat osa Telian laajempaa strategiaa olla enemmän kuin pelkkä teleoperaattori.

Yritysvastuu

Telia on sitoutunut yritysvastuuseen ja kestävään kehitykseen. Se pyrkii toimimaan vastuullisesti niin ympäristön, työntekijöidensä kuin yhteiskunnankin näkökulmasta. Telia esimerkiksi investoi uusiutuvaan energiaan ja pyrkii vähentämään oman toimintansa hiilijalanjälkeä.

Yhtiö panostaa myös digitaaliseen osaamiseen ja pyrkii edistämään turvallista ja saavutettavaa internetin käyttöä kaikille käyttäjäryhmille. Tämä näkyy esimerkiksi Telian järjestämissä koulutusohjelmissa ja yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa, jotka keskittyvät digitaalisen lukutaidon parantamiseen.

Innovaatiot ja tulevaisuus

Innovaatio on avainasemassa Telian tulevaisuudessa. Yhtiö investoi jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen, ja se pyrkii olemaan edelläkävijä uuden teknologian, kuten 5G:n ja IoT:n (Internet of Things), hyödyntämisessä. Nämä teknologiat avaavat uusia mahdollisuuksia niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin.

Tulevaisuudessa Telian odotetaan jatkavan uusien palveluiden ja liiketoimintamallien kehittämistä, jotka vastaavat asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja yhteiskunnan digitalisoitumiseen. Esimerkiksi etätyön yleistyminen ja tekoälyn hyödyntäminen ovat alueita, joilla Telialla on mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Yhteistyö ja kumppanuudet

Yhteistyöllä ja kumppanuuksilla on suuri merkitys Telian liiketoiminnalle. Yhtiö tekee tiivistä yhteistyötä teknologiayritysten, operaattorien ja julkishallinnon kanssa kehittääkseen uusia palveluita ja parantaakseen olemassa olevia. Esimerkiksi Telia on mukana erilaisissa 5G-verkkoa edistävissä projekteissa yhdessä laitevalmistajien ja muiden teleoperaattorien kanssa.

Näiden kumppanuuksien kautta Telia saa pääsyn uusimpaan teknologiaan ja osaamiseen, mikä on tärkeää pysyäkseen kilpailukykyisenä markkinoilla, jotka muuttuvat nopeasti. Lisäksi kumppanuudet mahdollistavat Telian osallistumisen yhteiskunnallisiin hankkeisiin, jotka voivat edistää kestävää kehitystä ja sosiaalista hyvinvointia.