Globe Hope teki brändiuudistuksen: tähdestä terraksi on brändin toinen luku

Globe Hope teki brändiuudistuksen: tähdestä terraksi on brändin toinen luku

Vuonna 2003 perustettu Globe Hope on uudistanut brändi-ilmeensä ja keskittyy jatkossa vastuulliseen ekodesigniin, joka on aiempaa ekslusiivisempaa. Globe Hopen luku kaksi on tulevaisuuden tarina, jossa hylätystä ja unohdetusta tehdään rakastettavaa ja arvottomasta arvokasta. Uusi logo, alkemistien maapallo eli terra terreus kuvaa arvomaailman muutosta, jossa vastuullinen design ei ole enää himmeä tähti taivaalla, vaan uusi design-standardi. Globe Hopen tuotteilla on jatkossakin tarina ja alkuperä, josta halutaan kertoa.

 

          

 

Design-talo Globe Hope on uudistanut brändi-ilmeensä ja se lanseerataan yrityksen verkkokaupassa (globehope.com) ja myymälöissä 1. syyskuuta 2018. Brändi-ilmeen on suunnitellut Oskari Sarkima.

Terrasta tähdeksi
Globe Hopen tulevaisuuden tarina on pelkistetyn skandinaavinen ja rakentuu kokonaan mustan ja norsunluun valkoisen liittoon. Vihreä tähti-logo jää historiaan ja tilalle tulee terra-logo. Globe Hopelle terra terreus symboloi alkemistien maapalloa, jossa hylätystä ja unohdetusta tehdään rakastettavia design-tuotteita. Uudistuksen myötä yrityksessä avautuu luku kaksi, tulevaisuuden tarina.

Logomuutoksella yritys viestii konkreettisesta arvomaailman muutosta, jossa vastuullinen design ei ole enää himmeä tähti taivaalla, vaan uusi design-standardi. Globe Hopen tuotteet ovat jatkossakin vastuullisia design- ja premium-tuotteita, jotka pitävät ympäristöstään huolta.

“Vastuullisuudesta on tullut valtavirtaa ja sen vuoksi uusi design-filosofiamme keskittyy funktionaalisempaan ja skandinaavisempaan linjaan, jossa kierrätysmateriaali on tuotteen pääominaisuus, mutta ajaton esteettisyys korostuu”, kertoo pääsuunnittelija Anssi Ruokokoski.

Ekodesignia kuluttajille ja yrityksille
Brändiuudistus on osa Globe Hopen uutta strategiaa, jossa yritys keskittyy kuluttajatuotteissa premium-laukkuihin, asusteisiin ja luonnonkosmetiikkaan. Globe Hope aikoo uuden brändin myötä myös vahvistaa B2B-liiketoimintaansa.  Globe Hope konseptoi yrityksille vastuullisia liike- ja imagolahjoja joko omista tai yrityksen ylijäämämateriaaleista. Yhteisbrändätyistä yritystuotteista on tullut jo monelle yritykselle konkreettinen vastuullisuusteko.

Globe Hopen uusi ilme, näkyy verkkokaupassa ja myymälöissä 1. syyskuuta 2018 alkaen.

Verkkokauppa 
www.globehope.com

Brand Store
Harjutie 14
03400 Nummela

Globe Hope lyhyesti
Globe Hope on Seija Lukkalan vuonna 2003 perustettu suomalainen design-yritys, joka valmistaa laukkuja ja asusteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista sekä luonnonkosmetiikkaa Pohjoismaisista raaka-aineista. Toimintafilosofian ytimessä ovat esteettisyys, ekologisuus ja eettisyys. Kulttuuriministeriö on myöntänyt Globe Hopelle Taiteen ja Kulttuurin Suomi Palkinnon vuonna 2006. Globe Hope sijaitsee Vihdin Nummelassa ja työllistää 9 henkilöä.