Hiidenpirtti: Tunnelmallinen kahvila vanhan Turuntien varrella

kahvila

Vanhan Turuntien varrella, aivan Hiidenveden rannalla, sijaitsee idyllinen Hiidenpirtti. Tämä ainutlaatuinen kahvila ja ravintola tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Hiidenpirtti on toiminut jo yli 50 vuotta, ja sen lämmin tunnelma ja ystävällinen palvelu ovat tehneet siitä suositun kohteen. Vanha hirsirakennus ja kaunis maisema Hiidenvedelle luovat ainutlaatuisen miljöön, jossa voi nauttia herkullisesta ruoasta ja virkistävistä juomista.

Hiidenpirtin menu on täynnä herkullisia kotitekoisia annoksia, jotka valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Lounaaksi tarjoillaan päivittäin vaihtuva lounaslista, ja illallisella voi nauttia esimerkiksi pihvejä, pizzoja ja salaatteja. Myös kahvilan puoli tarjoaa laajan valikoiman herkullisia leivonnaisia ja muita herkkuja.

Hiidenpirtti on erinomainen paikka myös juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolan tilat sopivat niin pienemmille kuin isommillekin ryhmille, ja henkilökunta auttaa mielellään tilaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hiidenpirtin ainutlaatuinen tunnelma, herkullinen ruoka ja ystävällinen palvelu tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon niin lounaalle, illalliselle kuin juhlienkin järjestämiseen.

Miksi Hiidenpirtti?

  • Ainutlaatuinen sijainti Hiidenveden rannalla
  • Lämmin ja tunnelmallinen miljöö
  • Ystävällinen ja asiantunteva palvelu
  • Herkullista kotitekoista ruokaa
  • Laaja valikoima kahvilatuotteita
  • Sopii niin lounaalle, illalliselle kuin juhlienkin järjestämiseen

Lisätietoa: