Mainonta Vihdissä ja Lohjalla

Mainonta Vihdissä ja Lohjalla

Kettu Julkaisut Oy tuottaa Lohjalle ja sen lähialueille (Vihti, Nummela, Siuntio) joka viikko jaettavaa kaupunkilehti Ykkös-Lohjaa. Ykkös-Lohja jaetaan joka keskiviikko 34 000 painosmäärällä jokaiseen kotitalouteen, jonne Mainosjakelun aluejakelu yltää. Tämän perusjakelun lisäksi kerran kuukaudessa Ykkös-Lohja lehti jaetaan myös Vihdin kirkonkylälle sekä Karkkilaan, mikä tuo 10 000 talouden lisäyksen normaali jakeluun. Kesäaikana lehteä jaetaan lisäksi noin 1000 kappaletta Lohjanjärven kesäasuntoihin eli kesäkautena kesä-heinä-elokuu lehden jakelu on 35 000. Kettu Julkaisut Oy on järjestelmällisesti kehittänyt lehteä, sen sisältöä sekä sitä tukevaa sosiaalista mediaansa eteenpäin. Nyt 2017 pystyy Ketut tarjomaan alueelle mainostus-ja markkinointikokonaisuuden, jolle saa etsiä vastaavaa. Looginen valinta mainoskumppania mietittäessä ovat Ketut ja Ykkös-Lohja.

Ei vain printtilehti

Vaikka Ykkös-Lohja on alueensa kattavin viikkolehti tuolla 34 000 talouden jakelullaan, millä se voittaa kilpailijansa noin 7 000 taloudella, sen lisäki Ketut pystyvät tarjoamaan mainontaa miettivälle yritykselle paljon muutakin. Ykkös-Lohjan kotisivut www.ykkoslohja.fi vetävät kuukausittain yli 10 000 kävijää ja parhaat artikkelit tuovat sivustolla yli 4 000 lukijaa per artikkeli, joten sivustoa todella luetaan ja sivustolle on mahdollista saada erilaisia mainoksia. Mainokset voivat olla artikkelin tyyppisiä sisältötekstejä tai vanhan tyylin mukaisia bannermainoksia.

Kettujen alueellinen tarjooma ei lopu tähän vaan tarjolla on myös muita alueellisia sivustoja, joilta mainostaja saa lisänäkyvyyttä. On tarjolla paikalliset ostoskanavat: OstaLohjalta, OstaVihdistä sekä OstaKirkkonummelta, näillä kaikille on sekä omat kotisivut että omat sosiaalisen median sivustonsa. Näiden sivustojen lisäksi Ketut hallinnoivat myös aihekohtaisia Facebook kanavia, kuten Lohjan ravintolat.

Kokonaisuus printti + www + some

Paikallinen yritys tai Lohjan tai Vihdin alueelle tuleva yritys saa Kettujen kautta näkyvyyttä siis sekä printissä että internetissä. Kannattaa kysyä www.kettumarkkointi.fi millaisia kokonaisuuksia oikeasti on tarjolla, eikä välttämättä tyydy pelkästään lehtinäkyvyyteen tai pelkkään sosiaaliseen mediaan. Ketuilla on kokemusta sekä osaamista sekä auttaa että tuottaa yrityksille mainos-ja markkinointiratkaisuja.

Lehtiasioissa kannattaa soitaa arkisin:

Soita jo tänään!

Jukka Jokinen, p. 046- 920 3900, jukkaj@ykkoslohja.fi
Kari Vitikainen, p. 050-3071911, kariv@ykkoslohja.fi

Ykkös-Lohja tehdään 100% paikallisin voimin

Teemme kaiken paikallisesti – paikallisten yrittäjien kanssa, ilman teitä, ei olisi meitäkään.

Digimarkkinoinnissa:

Soita ja varaa mediatilasi jo tänään!
Kari Oksanen 0400- 733 469
Niko Laitinen 050- 5710 755