Osta Vihdistä – urheile Vihdissä

Osta Vihdistä – urheile Vihdissä

Vihti ja Vihdin seutu tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet liikkumiseen ja urheiluun. Yksi koko ajan suosiotaan kasvattava urheilulaji on golf, joka sopii käytännössä kaikenikäisille pelaajille. Monella on tästä lajista varmaan oma mielipiteensä, eikös se ole se laji jota vaan rikkaat ja ne joilla on aikaa pelaa? No, eipä voisi tämäkään mielipide pahemmin mennä metsään, on olemassa paljon kalliimpia harrastuslajeja.

Vihti Golf järjestää eri-ikäisille pelaajille golfopetusta ja erilaisia alkeiskursseja ja myös lapset pääsevät tutustumaan tämän oivan lajin saloihin Pikku-Tiikerit formaatin myötä. Lapsille (4-6 vuotiaat) ja nuorille (7-14) vuotiaille on järjestetty Tenava Golf ja Junnu Golf ja tarjolla on golfpainotteista liikuntaa. Suosittelemme tutustumaan ja tutustuttamaan omat jälkikasvut tähän mainioon lajiin, jota pääsee siis pelaamaan myös meidän alueellamme. Toki golfia pelataan maailman lähes joka kolkassa, mutta yhtäkään samanlaista golf-rataa ei ole olemassa.

Tutustu yksin, parin kanssa tai ryhmänä

Vaikka ei olisi ikinä edes golfpalloa kädessään pitänyt, voi golf-seuralta pyytää tarjousta golfin lajiesittelystä. Tapahtumasta kannattaa pyytää tarjous, mutta Vihti Golfin sivujen mukaan saa kahden tunnin Golf-opetuksen, opastuksen minigolfiin, ruokailun klubilla ja pienen varustepaketin hintaan 39 euroa per henkilö. Tässäpä on hyvä tarjous vaikkapa kaveriporukalle tai yhteiselle liikuntaryhmälle ajanviettoon. Pieni varoituksen sana lienee kuitenkin paikallaan, sillä yleensä näiden tapahtumien jälkeen huomaa että se golf-kärpänen on todellakin puraissut.

Toki golfkenttä tarjoaa myös erilaisia paketteja ihan jo golfiin tutustuneille. 30 eurolla saa pelipaketin johon kuuluu mm. tulospalvelu, kärryt ja greenfeet ja tietenkin saunat kisojen päälle. Vähintään 10 hengen porukoille tässä on todella mainion edullinen paketti. Kannattaa kysyä omaa tarjousta omalle ryhmälle.

Golf on suosittu vedonlyöntilaji

Golf on myös erittäin suosittu vedonlyöntilaji ja isoimmista kansallisista ja varsinkin kansainvälisistä peleistä pääsee lyömään vetoa melkein kaikilla isoimmilla vedonlyöntisivuilla. Monesti näiden sivujen vedonlyöntibonus on niin houkutteleva, että se kannattaa käyttää vaikkapa kokonaisuudessaan jonkun ison tapahtuman vedonlyöntikohteisiin. Bonus on usein talletettavan rahan lisäksi pelaajalle annettavaa rahaa, jonka voi käyttää eri kohteisiin.

Sivustoilta löytyy usein myös erilaisia kolikkopelejä, joiden teemat vaihtelevat todella paljon. Oletko jo löytänyt golf-aiheisen kolikkopelin jota olet päässyt kokeilemaan? Videokolikkopelit ovat nettikasinoiden suosituimpia pelejä eikä syyttä, sillä niitä on kiva pelata vaikka leikkirahalla ja pelaaminen onnistuu samalla milloin vain ja missä vain. Ehkä jopa golf-kentällä kun odottelee omaa vuoroaan viihtyisissä klubitiloissa?

Tutustu lajiin vielä tänä vuonna

Mikäli olet nähnyt lajia televisiossa tai haluaisit muuten vaan tutustua lajiin, kannattaa se tehdä jo tämän vuoden puolella. Hyviä golf-kelejä on varmasti vielä tänäkin vuonna jäljellä ja Vihti Golf Club tarjoaa esimerkiksi aloittelijoille Green Card alkeiskursseja. Ulkoilla voi toki monella eri tavalla, mutta kyllä golfinpeluu on yksi niistä parhaista asioista mitä voi tehdä ulkosalla ja vieläpä useamman tunnin. Golfinpeluun aikana saat raitista ilmaa ja tapaat varmasti uusia kavereita golfharrastuksen myötä.

Vihti Golf Centerin löydät hyvin tämän sivuston Sijainnit ja Jäsenet kartalta, paikkana on Vihti Ski Center ja Vihti Golf, 1215 –tien varrelta.

Talvella on sitten hyvä pitää yllä vaikkapa peruskuntoa Vihdin monitoimihallissa, jossa pääset vaikkapa kokeilemaan muiden lajien lisäksi vaikkapa golfia golfsimulaattorissa. Monitoimihallia voi varata myös yksityistilaisuuksiin ja hallissa voi järjestää vaikkapa golfaiheiset synttärijuhlat. Vihdin seutu tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet liikkumiseen ja ulkoiluun, joten kannattaa ottaa säännölliseen ohjelmaan.