Sivustoihimme tuli lisää OstaHelsingistä

Sivustoihimme tuli lisää OstaHelsingistä

OstaHelsingistä on samantapainen sivusto kuin tämäkin, eli alueellinen tarjous-ja mainossivusto, jota käytämme omien palveluidemme markkinointiin, sekä paikallisten yrittäjien mainosalustana. Mainostaminen sivustoille, täällä tai OstaHelsingistä.fi ei maksa liikaa, ja mitä enemmän ja useimmin sivustoille lisätään tarjouksia, sitä enemmän niillä on kävijöitä. OstaLohjalta omaa esimerkiksi noin 1700 tilaajan listan, jolle jokainen sivustolla julkaistu mainos menee automaattisesti.

Näitä sivustoja on syksyllä 2022 saatavissa nettisivuina Kirkkonummelle, Lohjalle, Vihtiin ja Helsinkiin, ja lisäksi erikseen vielä Facebook kanavat Karkkilaan ja Hankoon – yhteensä nämä kanavat tavoittavat kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien välityksellä tuhansia ihmisiä kuukaudessa.

Jos esimerkiksi sinulla on toimintaa, tai jopa liiketila jokaisella alueella, kannattaa sinun kysellä meiltä mainostilan hintoja, vaikka kokovuoden sopimuksella – takaamme, että hinta ei ainakan ole mainostamisen este.

Helsinki on kuitenkin Suomen suurin ja aktiivisin myyntialue – sivustomme on vasta avattu, mutta toivottavasti se saavuttaa samanlaisen tason kuin esimerkiksi Lohjan alueen sivustomme. Aika näyttää, miten milläkin alueella tapahtuu, mutta mukaan pääsee koska tahansa kokeilemaan.

Tervetuloa!