Suoratoistopalvelut Suomessa ja ulkomailla: Katsele suosittuja sarjoja ja elokuvia kotisohvaltasi

Suoratoistopalvelut

Suoratoistopalvelut ovat yleistyneet Suomessa viime vuosien aikana. Vuonna 2022 suomalaisista kotitalouksista yli puolet käytti vähintään yhtä suoratoistopalvelua. Suosituin suoratoistopalvelu Suomessa jotka katsotaan on ulkomaalainen Netflix, jota käyttää noin 2 miljoonaa suomalaista.

Suomalaiset suoratoistopalvelut

Suomalaisia suoratoistopalveluita on tarjolla useita. Suosituin on Yle Areena, jota käyttää noin 3 miljoonaa suomalaista. Areenassa on tarjolla sekä Ylen omaa tuotantoa että ulkomaista sisältöä.

Muita suomalaisia suoratoistopalveluita ovat muun muassa:

Nämä palvelut tarjoavat pääasiassa ulkomaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja ja urheilua.

Suositut ulkomaalaiset suoratoistopalvelut

Suosituimpia ulkomaisia suoratoistopalveluita ovat:

Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja, lastenohjelmaa, dokumentteja ja urheilua.

Suoratoistopalveluiden tarjoama sisältö

Suoratoistopalveluiden tarjoama sisältö vaihtelee palveluittain. Yle Areena tarjoaa pääasiassa Ylen omaa tuotantoa, kuten uutisia, ajankohtaisohjelmia, draamaa, komediaa, lastenohjelmia ja urheilua.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat pääasiassa ulkomaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja ja urheilua. Netflixin tarjontaan kuuluu muun muassa alkuperäisiä sarjoja, kuten Stranger Things, The Crown ja The Witcher. Amazon Prime Videon tarjontaan kuuluu muun muassa alkuperäisiä sarjoja, kuten The Boys, The Mandalorian ja The Wheel of Time. Disney+:n tarjontaan kuuluu muun muassa Disneyn, Pixarin, Marvelin ja Star Warsin elokuvia ja sarjoja. HBO Maxin tarjontaan kuuluu muun muassa HBO:n, Warner Brosin ja DC:n elokuvia ja sarjoja. Apple TV+:n tarjontaan kuuluu muun muassa alkuperäisiä sarjoja, kuten The Morning Show, Ted Lasso ja Mythic Quest.

Suoratoistopalveluiden suosio

Suosituimpia suoratoistopalveluita ovat Netflix, Amazon Prime Video ja Disney+. Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman sisältöä, joka kiinnostaa laajaa yleisöä.

Suomalaiset suoratoistopalvelut, kuten Yle Areena ja Elisa Viihde Viaplay, ovat myös suosittuja. Nämä palvelut tarjoavat laadukasta suomalaista sisältöä, joka kiinnostaa suomalaisia katsojia.

Suosittelemme tutustumaan SkyShowTime Suomi tarjontaan ja palveluun.