Uusia palveluita teollisuudelle Nummelasta

Uusia palveluita teollisuudelle Nummelasta

Spraytec Oy on reilut kymmenen vuotta teollisuudelle toiminut asiantuntija- ja maahantuontiyritys, joka nyt tammikuussa muutti Espoosta Nummelaan. Se on maalaamoteknologiaan ja maalaamon automaatioratkaisuihin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa teollisuudelle maalauslaitteita ja maalaamon tarvikkeita sekä kokonaisia maalauslinjoja.

Oman maahantuontimme lisäksi tuotamme asiantuntemuksemme avustuksella suunnittelupalveluita erilaisiin jauhemaalaus- ja märkämaalausmaalaamoihin sekä kuljetinjärjestelmiin, kertoo Petrik Eklund.

Yritys itseasiassa perustettiin jo 1982 mutta 1990 alkuperäinen yritys yhdistyi Tallberg Oy:n kanssa ja lopulta 2007 yrityksen nimi muutettiin Spraytec Oy:ksi. Yrityksen työntekijöillä on vankka kokemus maalauslaitteista ja maalauslinjoista jo 70-luvulta lähtien ja Spraytec kertookin asiantuntevan palvelun olevan heidän toimintansa peruspilari hyvien ja luotettavien tuotteiden lisäksi.

Muutimme tänne Nummelaan, koska tästä on hyvät yhteydet maanteiden kautta joka puolelle Etelä-Suomea eikä minnekään ole pitkä matka. Asiakkaat ovat löytäneet meidät jo tästä uudesta paikasta, vaikka kyltit ollaan vasta nyt laittamassa näkyville. Työmme yksi tärkeä osa on käydä asiakkaiden luona kertomassa laitteista ja keskustelemassa, mitkä laitteet olisivat parhaat heidän tarpeeseensa.

Myyntiä vain yrityksille

Spraytecin asiakkaita ovat teolliset yritykset, jotka toimivat maalaamisen ja pintakäsittelyn alalla. Luonnollisesti myös maalausyritykset ja rakennusyhtiöt ovat yrityksen asiakkaita.

Hyvät tuotteet ja vahva ammattitaito, jota ylläpidetään hyvällä tasolla sekä asiakkaiden että toimittajien kanssa yhteistyössä ovat mahdollistaneet meille positiivisen kasvun.

Asiakkaat arvostavat sitä, kun pystymme vastaamaan suoraan heidän kysymyksiinsä liittyen edustamiimme tuotteisiin.

Olemme nyt olleet Nummelassa kolme kuukautta ja asettuneet hyvin tähän Juuritielle. Tuotteet etsivät vielä vähän paikkojaan mutta tilojen korkeus ja kiinteistön sijainti ovat paljon parempia kuin entisen toimipisteemme mahdollisuudet. Toivotamme kaikki alueen asiakkaamme käymään meillä paikan päällä, kun sattuvat ajelemaan täällä Nummelassa. Kannattaa vain soitella etukäteen, jos on tulossa tapaamaan jota kuta meistä erityisesti, sillä olemme aika paljon tien päällä asiakkaiden luona vierailulla, kutsuu Petrik vanhat ja uudet asiakkaat vieraaksi Nummelan toimipisteelle.

Spraytec toimii Nummelan lisäksi myös Seinäjoella, mutta Nummelan toimipiste on yrityksen päätoimipaikka, nimenomaan sen hyvien logististen yhteyksiensä ansiosta. Yrityksen edustamia merkkejä ovat mm. Nordson, Ransburg, ABB, Binks, Caldan, deVilbiss, STS ja Greiff.

Kuvassa: Kuvassa Nummelan Spraytecin Jarno Mäkeläinen, Tiina Eklund sekä Petrik Eklund.