Osuuspankki ja GlobeHope yhteistyöhön

Osuuspankki ja GlobeHope yhteistyöhön

Esimerkki hienosta paikallisesta yhteysityöstä: OP Länsi-Uusimaa uusiokäyttää käytetyt seinämainokset

Osuuspankki kertoo omilla sivuillaan yhteistyöstä:

Vastuullisuus on yksi OP Ryhmän kantavista arvoista ja vastuullisuutta ei mitata puheiden vaan tekojen kautta. Kannamme vastuuta paitsi omistaja-asiakkaistamme myös ympäröivästä yhteiskunnasta ja paikallisyhteisöistä, joissa toimimme läpi Suomen.

Vastuullisuus on meille hyvin tärkeä arvo, kuin myös kestävän talouden edistäminen sekä alueellisen elinvoimaisuuden tukeminen ja se, että toimitaan käytännössä arvojen mukaisesti. Haluamme käyttää ja tukea paikallisia yrityksiä, kertoo viestintäpäällikkö Silja Parviainen OP Länsi-Uusimaasta.

Olemme teettäneet finanssimyymälämme suurille ulkoseinille mainoksia ja nämä mainokset vaihdetaan aina muutaman kuukauden välein. Poistetut mainokset jäivät varastoomme ja mietin mitä näille voisi tehdä. Otin yhteyttä alueellamme toimivaan Globe Hope -yritykseen, joka on vuodesta 2003 suunnitellut tuotteita kierrätysmateriaaleista. Mietimme yhdessä mitä voisimme seinämainoksistamme tehdä.

Meidän sekä Globe Hopen arvot kohtaavat oikein hyvin ja olemme oikein tyytyväisiä mitä yhdessä olemme saaneet aikaan! Ulkomainoksemme ovat saaneet uuden elämän kestokasseina, ensiapulaukkuina, asiakirjataskuina, tietokonelaukkuina ja pullopusseina. Ihan mahtavaa kun olemme saaneet seinämainokset uusiokäyttöön ja kumppaniksemme paikallisen yrityksen!

https://op.media/alueet/lansi-uusimaa/seinamainoksista-kayttotavaraa-mainio-yhteistyo-globe-hopen-kanssa-01aceacfe55f4773bcfd85592ea0c073