Kiireen keskellä mieli ja keho kaipaa rauhaa, Vihtiläinen Riikka Lahti ja Loitsija Oy auttavat

Kiireen keskellä mieli ja keho kaipaa rauhaa, Vihtiläinen Riikka Lahti ja Loitsija Oy auttavat

Kiinalainen perinteinen lääketiede, yin-yoga, rentoutusharjoitukset, meditaatio – niitä kaikkea yhdistää rauhallisuus ja samalla myös Riikka Lahti.
Riikka on auttanut ihmisiä rentoutumaan ja pääsemään irti stressistä nyt kahdeksisen vuotta ja viimeiset kuukaudet hän on ollut täysipäiväinen yrittäjä oman Loitsija Oy:n merkeissä.
– Miettiessäni yrityksen nimeä halusin sen olevan suomalainen ja samalla herättävän vähän ajatuksia ja kenties uteliaisuutta.

Rentoudu ja rauhoitu

– Minun luokseni tullessaan, ihminen tulee rentoutumaan ja rauhoittumaan.
– Opiskelen perinteistä kiinalaista lääketiedettä viimeistä vuotta ja teen terveyttä ylläpitäviä hoitoja käyttäen useampaa kiinalaisen lääketieteen tekniikkaa (mm. akupunktio ja -painanta, moxibustio, kuiva- ja mikrokuppaus).
– Koulutukseni ja tapani käyttää perinteistä kiinalaista lääketiedettä pohjaa ajatukseen, että ihminen on kokonaisuus. Kehoa ja mieltä ei voi erottaa toisistaan.
– Ajatus siitä, että keho ja mieli ovat erottamattomat ja vaikuttavat toisiinsa, on vahvasti perinteisiin pohjautuvien kirjoitusten pohjalla myös. Mielestäni hoitotyössä on välttämätöntä huomioida ne sosiaaliset, psyykkiset ja fyysiset tekijät, jotka ovat vaikuttaneet sairauden syntyyn ja jotka vaikuttavat paranemisprosessin aikana.
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitoon tullessa ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustutaan ja käydään läpi menneitä vuosia ja niitä vaivoja, jotka nyt saattavat häiritä. Niska-hartiaseudun sekä selän kiputilat, unettomuus, vaikeus rentoutua, yleinen jäykkyys ja kankeus kehossa ovat tyypillisempiä esimerkkejä niistä vaivoista, joihin voin tarjota apuani.

Ihmiset ja eläimet

– Kaikki alkoi jo pienenä koirista ja hevosista ja niiden hoitamisesta kunnes havahduin, että jokaisella eläimellä on myös ihmiskaveri.
– Koulutukseni avulla voin ja haluan auttaa ihmisiä ja tiedän ja tunnen, että teen nyt oikeasti sitä mitä minun on tarkoitus tehdä.
– Lämpimästi tervetuloa Vihdin Kirkonkylälle Loitsijalle ylläpitämään terveyttä!

www.loitsija.net
P. 040 525 6781

”Tarvitsemme enemmän ihmisiä jotka erikoistuvat mahdottomaan.. ”